Filmer om SLT

Safe City Tour

I forbindelse med markering av Safe City Tour har Oslo kommune laget fire filmer om SaLTo-arbeidet i Oslo, i samarbeid med Nordic Safe Cities.

Første uken i juni var det Oslo kommune sin tur til å markere Safe City Tour gjennom Nordic Safe Cities. Oslo deltar aktivt i Nordic Safe Cities – som er et et nettverk av nordiske byer som sammen jobber for å forebygge hatefulle ytringer, radikalisering og voldelig ekstremisme.

SaLTo har laget fire filmer som setter fokus på dette arbeidet. Alle filmene ligger ute på Oslo kommune sine Facebook-sider.

Film 1: Oslo skal være en trygg by for alle. Uansett hvem du er, hva du tror på eller hvem du er forelsket i. I denne filmen gir byråd for arbeid, integrering og sosiale tjenester, Rina Mariann Hansen, oss et innblikk i situasjonsbildet i Oslo. Hvilket arbeid som gjøres for at Oslo skal være Oslo, og hvilke utfordringer vi må jobbe med også fremover.

Film 2: Hvordan jobber man med kriminalitetsforebygging i Oslo? I denne filmen forklarer faglig leder i SaLTo-sekretariatet, Hege Bøhm Ottar, SaLTo-modellen og hvordan vi i Oslo, på ulike nivåer, jobber rus- og kriminalitetsforebyggende i Oslo.

Film 3: Hvordan jobber en rus- og kriminalitetsforebyggende i Oslo? I denne filmen gir tre SaLTo-koordinatorer gir oss eksempler på hvordan de lokalt jobber for å forebygge rus og kriminalitet i byen vår.

Film 4: I denne filmen kan du lære mer om mentorordningen, som er en viktig del av det rus- og kriminalitetsforebyggende arbeidet i Oslo.

Ønsker du kontakt?

Finn din lokale SLT-koordinator, eller ta kontakt med oss.