Fem nye videoer:

Endelig er SLT-filmene her

Filmene om SLT er laget for å synliggjøre fordelene med SLT-modellen og alt det gode SLT-arbeidet. Etter to års ventetid er vi glade for å kunne dele filmene med dere.

Vi har laget en lang hovedfilm (på ni minutter) og fire korte (på ca. to minutter hver). Dere står fritt til å ta dem i bruk og dele dem, og dere finner dem alle på våre nettsider.

I hovedfilmen beskrives både modellen og arbeidet en SLT-koordinator gjør. Kanskje trenger politirådet en oppfriskning? Trenger politikerne en liten påminnelse om hvorfor det systematiske kriminalitetsforebyggende arbeidet er så viktig? Ansatte i kommunen som jobber opp mot barn og unge trenger kanskje også en beskrivelse av SLT som de er en del av? Eller trenger samarbeidspartnere en innføring?  Da kan forhåpentligvis filmene komme godt med.

De korte filmene består av deler av hovedfilmen og egner seg til å deles på sosiale medier. Det gir korte innføringer om ulike sider av SLT-arbeidet.

Hjertelig takk til alle som har stilt opp i filmene og trommet sammen samarbeidspartnere til å delta. Dette hadde vi ikke fått til uten deres hjelp!

En takk også til Kubrix Film & Foto som har laget filmene for oss.

Håper dere liker filmene, viser og deler dem!

Informasjons film om SLT (hovedfilm)
Hovedfilmen varer i ca. 9 minutter og beskriver SLT-modellen, arbeidet og fordelen med å jobbe systematisk med kriminalitetsforebygging.
Se filmen her: https://youtu.be/5DOOxr_Dr7I

 

SLT-modellen på to minutter

SLT-modellen på to minutter er en kort introduksjon i SLT-arbeidet.
Se filmen her: https://youtu.be/uMX25lXnxJ4

 

SLT- koordinator

Syns du det er vanskelig eller er du lei av å forklare hva du gjør i din stilling som SLT-koordinator? Da kan du vise til denne filmen.
Se filmen her: https://youtu.be/fOBWCQDrdWI

 

Liten kommune, stor verdi

Det er ikke bare i de store kommunene det lønner seg å systematisere arbeidet. Det nytter å ta modellen i bruk også i mindre kommuner.
Se filmen  her: https://youtu.be/TfBjKb6EMHE

 

Fem gode grunner

Hvorfor skal en kommune jobbe etter SLT-modellen? Her er fem gode grunner.
Se filmen her: https://youtu.be/5DOOxr_Dr7I