Innføringskurs for deg som jobber med SLT

Er du ny SLT-koordinator i din kommune, eller ønsker å friske opp kunnskapen om SLT-modellen? I så fall må du holde av tirsdag 13. og onsdag 14. februar.

Da avholdes årets SLT-innføringskurs. Det foregår digitalt mellom kl. 0900-1400 på Teams.

Kurset gir deg en grundig innføring i SLT-modellen, med gode eksempler fra forskjellige kommuner, samt et blikk på temaer som koordinering, forebygging og kommunikasjon.

Kursets målgruppe er nyansatte SLT-koordinatorer. Erfarne koordinatorer som ønsker en oppfriskning er også velkomne. Om du som SLT-koordinator ønsker å ta med en kollega eller tett samarbeidspartner er det rom for dette, men vi ber da om at du først gir beskjed til oss.

Målet for konferansen er å bidra til trygghet i rollen som SLT- koordinator og gi oppdatert kunnskap om kriminalitetsforebygging nasjonalt og lokalt.

Her kan du se programmet for årets kurs.   Vi har blant annet fått med oss erfarne SLT-koordinatorer fra kommunene Gran/Lunner, Hjelmeland og Lindesnes. Disse vil bidra inn med sine erfaringer som koordinator og med arbeidet som samordner.

Kurset er gratis.

Påmelding sendes til: knut.skedsmo@konfliktraadet.no. De påmeldte vil få tilsendt en lenke til kurset på e-post noen dager i forveien.

Påmeldingsfrist: 1. februar.