Aktuelt

Mekleren fra finansen

Det er kanskje ikke en finansanalytiker du forventer å møte som mekler i konfliktrådet. Slik tenkte hvertfall Arthur Uno Rognmo, men det var før han fikk erfare at meklervervet er for alle.

Les mer

Anbefaler konfliktrådet som praksisplass

Sosionomstudent Cathrine Karlsen Haugsnes har de siste månedene hatt praksisplass hos konfliktrådet Finnmark. Med lite tidligere kjennskap til konfliktrådet var hun spent på hva hun gikk til. I dag er hun veldig fornøyd med valget.

Les mer

«Dette vil jeg gjøre!»

Det var på et stormøte Sigurborg satt som observatør og tenkte «dette vil jeg gjøre». Nå gjør hun det – hun er mekler på sitt niende år i konfliktrådet Vest. I denne månedens meklerportrett har vi snakket med Sigurborg Òskarsdòttir fra Bergen.

Les mer

Er du vår nye jurist?

Sekretariatet for konfliktrådene søker en jurist som skal ha ansvar for intern juss i konfliktrådet. Stillingen er fast, med arbeidssted i Oslo. Søk innen fristen 10. april!

Les mer

Stor interesse for gjenopprettende prosess i Japan

Japan inspireres av norsk praksis for rehabilitering under soning og gjenopprettende prosess. Onsdag 28. februar var seniorrådgiver Karen Kristin Paus på plass i Tokyo for å dele av våre erfaringer og kunnskap fra Norge, og hun tok med seg mange inntrykk tilbake.

Les mer

En kvinne å se opp til!

I anledning årets kvinnedag har vi tatt en prat med en kvinne som inspirerer oss. Hun har vært mekler i hele 30 år, og vært gjennom det en kan trygt kan kalle ulike epoker i konfliktrådets tid. Sammen med mekler Sissel Langbach ser vi tilbake på det som har vært, og fremover på det som kommer.

Les mer

Kapteinen i meklingsrommet

Når Morten Endre Stakvik ikke styrer skip, liker han å styre gjenopprettende prosesser som mekler i konfliktrådet Møre og Romsdal. Han forteller at nøkkelen til suksess er ganske lik i begge roller.

Les mer
1 2 3 10